Viisi hyvää syytä valita vuokra-auto

Oletko harkinnut omasta autosta luopumista, oletko vannoutunut yksityisautoilija vai liikutko vain julkisilla kulkuvälineillä? Listasimme viisi asiaa, miksi satunnainen vuokra-auton käyttö on hyvä vaihtoehto oman auton omistamiselle.

  • Käytät autoa vain silloin kun oikeasti tarvitset sitä – se tulee myös halvemmaksi

Oletko koskaan ajatellut mitä auton omistaminen maksaa? Sinun kustannettavaksesi jää auton huollot, korjaukset, renkaiden ostaminen, niiden vaihtaminen ja säilyttäminen sekä katsastukset. Auton arvo alenee nopeasti. Mikäli auto ei ole jatkuvassa käytössä, on hyvä harkita, kannattaako sellaista lainkaan omistaa, vai olisiko järkevämpää vuokrata auto, kun sille on selkeä tarve. Huomaat säästäväsi selvää rahaa.

  • Teet ympäristöteon

Kuten aikaisemmassa blogipostauksessamme todettiin, auton yksityisomistamisesta luopuminen on melkoinen ekoteko. Auton lyhytaikainen tarve on asia erikseen ja silloin voi halutessaan vuokrata auton, kulkea julkisilla tai taksilla, mutta jatkuvasta yksityisautoilusta luopuminen on todellinen ympäristöteko!

  • Voit panostaa auton omistamisen sijaan kauteen, jolloin auto olisi kovassa käytössä

Oletko kuullut kausiautoilusta? Mikäli auton tarvitseminen on kausiluonteista, on muitakin vaihtoehtoja kuin auton omistaminen. Palvelumme mahdollistaa kustannustehokkaan autoilun. Sinun ei tarvitse murehtia autohuolloista, vakuutuksista, katsastuksista, renkaiden vaihdoista tai niiden säilytyksestä, piilokuluista tai autoon mahdollisesti tulevista vioista. Saat tällöin sijaisauton korjauksen ajaksi. Kaikki tämä on lisäksi edullista, eikä juurikaan eroa hintatasossaan verrattuna auton yksityisomistamiseen.

  • Voit valita juuri tarpeeseesi sopivan auton

Onko sinulle käynyt niin, että kun olet ollut lähdössä vaikkapa mökille tai pidemmälle reissulle, niin autoon ei ole mahtunut mukaan kaikkea tarpeellista. Tai ehkä sinulle on käynyt päinvastoin. Kun olet ollut lähdössä ydinkeskustaan ja toivoisit näppärää kaupunkiautoa, olet mahdollisesti tuskastunut isoon katumaasturiisi? Vuokra-auton saat vastaamaan aina toiveitasi ja tarpeitasi.

  • Voit paremmin

Jatkuvasta autoilusta luopuminen ja satunnaiseen autoiluun siirtyminen todennäköisesti parantaa terveyttäsi, kun harrastat enemmän hyötyliikuntaa ja huomaat miten jouhevasti pyörällä ja kävellen pääsee pienten matkojen päähän, miksei pidempienkin. Julkinen liikenne, vuokra-autoilu ja taksilla kulkeminen tukevat tällaista elämäntyyliä, sillä ymmärrämme hyvin, että silloin tällöin tarvitaan myös moottoria.